середа, 20 грудня 2023 р.

Відбувся навчальний візит до Польщі в рамках проєкту «Вогнеборці»

Нещодавно Корецька громада стала однією з громад-переможниць у проекті «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд» від наших польсько-американських друзів. Цей проєкт передбачає навчальну складову та різну волонтерську допомогу для громад.

В рамках реалізації проекту для представників громад-партнерок організовано поїздку до Республіки Польща, де вони беруть участь у навчальних візитах до державних та добровільних пожежних підрозділів Підкарпатського воєводства, що знаходяться у м. Дембіца, м. Жешув, м. Бжостек та с. Сєдліска-Богуш.

Від Корецької громади до навчального візиту долучились Тарас Чернюк, головний спеціаліст з питань цивільного захисту та надзвичайних ситуацій, а також Андрій Маркевич, староста Устянського старостату.

Під час візиту обговорили також питання організації та координації діяльності ДПК, співпрацю з ДСНС, роль територіальних громад у кризовому управлінні, фінансування ДПК, роль ДПК у рятувальних ситуаціях, та основне – здійснюється практичний обмін досвідом в галузі рятувальної та пожежної діяльності.

Розвиток пожежного руху в громаді – запорука нашої безпеки!


Підготовлено за матеріалами Корецької міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації