пʼятниця, 22 грудня 2023 р.

У Рівному презентували комікс «Твій безпечний шлях» - відео


У Молодіжному просторі НОТА, що у Рівному презентували  Комікс «Твій безпечний шлях» - це інноваційний комікс, що не лише розкриває реальні історії, а й спонукає до дій, надаючи необхідні знання, ресурси та практичні інструменти для побудови здорових стосунків в суспільстві. 

На презентацію проєкту завітали молодіжні працівники, представники громадського сектору та молодіжної бібліотеки. 
У форматі вікторини кахут гості поступово ознайомилися з  навчальним матеріалом коміксу, та спробували віднайти правильні відповіді на запитання організаторів. 
відео
Координаторка проєкту Оксана Вільчинська розповіла – «В рамках проєкту  «Комікс, що оживає» фахівці розробили комікс, соціальні відеоролики які роз’яснюють що таке ейджизм, сексизм та аб’юзивні стосунки. Усі ці напрацювання та поради фахівців  розміщенні на новому сайті «Твій безпечний шлях»  сайт тут  
Цей комікс буде корисний для молоді, педагогів, соціальних, молодіжних працівників та працівниць, та всіх, хто прагне змінити стереотипи та сприяти створенню безпечного та розвиваючого середовища для всіх.»



Проєкт «Комікс, що оживає», реалізує громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» у межах програми «Сприяння рівності та протидія дискримінації» Національного Демократичного Інституту за підтримки Швеції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації