середа, 20 грудня 2023 р.

«Спілка жінок Рівненщини» - об'єднує жінок різного віку - відео


Громадська організація «Спілка жінок Рівненщини» має багаторічну історію своєї діяльності. Нині організація має нові напрямки роботи, нових членкинь та однодумців, до взаємодії запрошують рівнян різного віку,  з різними захопленнями, працюють із соціально-вразливими категоріями населення  у тому числі з ВПО – розповідає керівниця проєктів Ольга Ігнатьєва. 
ВІДЕО

Восени «Спілка жінок Рівненщини» стала членом Коаліції «Рівненщина 1325» і підписала Меморандум про співпрацю. Членство у Коаліції - це не тільки партнерство, можливості, взаємодія, а ще й  корисні навчання.

Спілка жінок Рівненщини з перших днів війни проводить різноманітну волонтерську роботу, чим здійснює свій вклад в нашу Перемогу! 5 грудня в Міжнародний День Волонтерів придбали  два дрони за кошти, які донатили жінки «Спілки жінок Рівненщини»  і ці іменні дрони відразу поїхали за призначенням!







Нині впроваджують проєкт «Сприяння ГО та ініціативним групам у виконанні обласного плану дій на виконання Резолюції 1325 у Рівненській області», зокрема вже  провели навчально-методичний семінар на тему: «Ігрові технології, як засіб психоемоційної підтримки та формування безпекового мислення в роботі громадських та підтримуючих організацій». Методичні семінари також відбудуться у громадах Рівненської області. 

Нещодавно  завершився навчальний курс з опанування ІТ навичок проєкту «Інтеграція ВПО в життя громади шляхом опанування навичок ІТ».

Публікацію підготовлено в рамках проекту «Посиленння політики рівних можливостей у Рівненській області», який реалізує ГО «Центр підтримки  громадських ініціатив «Чайка» завдяки підтримці Національного демократичного інституту (НДІ) та британського народу через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO)


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації