субота, 23 грудня 2023 р.

БФ «Рокада» Рівне - продовжує роботу над інтеграцією ВПО в громади Рівненської області - відео


У Рівному днями відкрито «Інтеграційний хаб з розвитку життєвих компетентностей».
Даний простір - це унікальне середовище, спрямоване на розвиток широкого спектру навичок та якостей, необхідних для повноцінного функціонування в сучасному світі. Його важливість полягає в тому, що він надає можливість інтегрувати різні напрями навчання, сприяє розвитку критичного мислення, комунікативних навичок, творчості та лідерських якостей. Він створює атмосферу взаємодії та співпраці, де всі можуть взаємодіяти з різними дисциплінами та поглиблювати свої здібності. 
У спеціальному інтерв'ю координаторка БФ "Рокада" Рівне Вікторія Костюк розповіла про головні завдання над якими працює команда нині. 
відео

У даному хабі можна формувати не лише фахову компетентність, але й розширювати горизонти особистісного росту.
Даний простір створений БФ  «Рокада» Рівне за підтримки UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні/Інтеграційні громадські проєкти реалізуються за програмою довгострокових рішень для внутрішньо переміщених осіб.
У приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості м. Сарни  відкрили простір не тільки для місцевої молоді, але й для тих, хто вимушено покинув свої домівки і тепер мешкає у населених пунктах громади. 
Простір створений завдяки потужним партнерам УВКБ ООН та Благодійний фонд «Рокада» Рівне.   
Упродовж останніх місяців було реалізовано проект вартістю 1,5 мільйони гривень, завдяки якому в одному з приміщень Центру створили простір, який забезпечуватиме якісне дозвілля для збереження ресурсу, адже молодь - основний людський капітал. Це ті - хто відновлюватиме Україну після Перемоги. 
Серед гостей, які завітали на відкриття, - представники УВКБ ООН - Доненко Альона, Партика Олена, Скочиліс Анжеліка, регіональна координаторка БФ «Рокада» у Рівненській області - Вікторія Костюк та менеджер інвестиційного відділу Рокади - Володимир Зіль. Гостей зустрічали очільниця управління освіти Діана Кошкіна та представники Молодіжної ради при Сарненській міськраді. 
Повідомляє Рівненське РВ АМУ, використано матеріали БФ "Рокада" Рівне

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації