середа, 10 травня 2023 р.

Острозьку громаду відвідала делегація зі Швейцарії

В Острозі відбулася зустріч представників IFOAM – Organics International та команду програми «Органічна торгівля заради розвитку у Східній Європі (OT4D), що супроводжує в Україні місію Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO), який надає підтримку в реалізації програми.

Про розвиток державно-приватного партнерства, переробку та збут екологічної продукції в Острозькій громаді спілкувалися представники влади, бізнесу, представники почесної місії Державного секретаріату та Посольства Швейцарії, керівники та координатори швейцарсько-українських програм, що діють на території України.

Нагадуємо, що Острозька громада стала однією з трьох громад Рівненщини, де впроваджується україно-швейцарський проект «Розвиток органічного ягідництва в об’єднаних територіальних громадах Рівненської області». В рамках проекту на Острожчині планується будівництво морозильної установки для зберігання ягід.

В ході зустрічі було презентовано основні досягнення громади та окреслено стратегічні цілі сталого екологічного розвитку та виробництва. Також гостям показали поля з органічною малиною та територію, на якій буде розміщено морозильні установки.

Ми вдячні за допомогу та сподіваємося на подальшу не менш плідну співпрацю. Працюємо задля покращення Острожчини разом!

Підготовлено за матеріалами острозької міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації