понеділок, 1 травня 2023 р.

Громади Рівненщини презентували результати самодіагностики щодо можливостей створення центру психосоціальної підтримки

 З 25 по 27 квітня у Рівненській області в рамках проєкту «Психосоціальна підтримка в Україні PRO_MentalHealth відбулися другі засідання районних координаційних груп.

Під час заходу були представлені результати соціологічного дослідження щодо потреб різних цільових груп населення Рівненщини, які потребують психосоціальної підтримки. Також були презентовані результати самодіагностики громад, які дозволили проаналізувати можливості та ресурси громад у контексті створення Центрів соціально-психологічної підтримки. Учасники змоделювали діяльність та розвиток цих Центрів, обговорили переваги запропонованих локацій для них та перспективи діяльності мультидисциплінарних команд у проєктному періоді. Окрему увагу приділили ролі Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни у реалізації проєкту.

Після тренінгів команда проєкту оглянула приміщення в громадах Дубенського, Рівненського, Вараського та Сарненського районів, які були визначені координаційними групами в якості локацій Центрів соціально-психологічної підтримки. 

Усі громади учасниці проекту готові створити на своїй території центри психосоціальної підтримки. 

Проєкт реалізується Фондом міжнародної солідарності (Solidarity Fund PL) у партнерстві з BGK (Банк крайового господарства), Європейською Комісією та програмою “Підтримка демократії” Міністерства закордонних справ Республіки Польща.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації