середа, 24 травня 2023 р.

Засідання жіночої політичної студії – зібрало активних жінок Рівного

Громадські активістки та депутатки Рівного зібралися сьогодні на засідання жіночої політичної студії  в межах проекту «Посиленння політики рівних можливостей у Рівненській області», який реалізує ГО «Центр підтримки  громадських ініціатив «Чайка» за підтримки Національного Демократичного інституту.  


Керівниця ГО «Центр підтримки  громадських ініціатив «Чайка» Лариса Гунько розповіла про основну мету зустрічі, нагадала які ініціативи нині впроваджує команда, та з якими громадами працюють. Водночас нагадала про спрямування проекту, заходи та активності. 
Під час неформальної зустрічі за кавою учасниці обмінялися новинами, презентували свої проекти та ініціативи, які впроваджують, обговорили тематику подальших зустрічей. 
Світлана Богатирчук-Кривко поділилася досвідом роботи в Конгресі місцевих рад Ради Європи. Вона заначила – міжнародні партнери готові і надалі нам допомагати і підтримувати, але є і ряд проблем – наприклад єдиний фонд відновлення їм не до вподоби, партнери воліють напряму працювати з громадами та громадським сектором. 




Олена Хотенко депутатка Рівненської міської ради розповіла про нову ініціативу щодо допомоги українським жінкам, які нині перебувають з дітками закордоном. Нині потрібно розробити механізми повернення їх в Україну.

Наступну зустріч організатори планують провести спільно з депутатками трьох цільових громад проекту – Здолбунівської, Березнівської та Тараканівської. 










Підготовлено в рамках проекту «Посиленння політики рівних можливостей у Рівненській області», який реалізує ГО «Центр підтримки  громадських ініціатив «Чайка» за підтримки Національного Демократичного інституту.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації