четвер, 18 травня 2023 р.

У день Вишиванки - громади демонструють символ нації

Громади Рівненської області щороку по особливому вшановують вишиванку, у день Вишиванки – ради розквітли різнобарвними мотивами, вишитими візерунками та посмішками. 

Ми підготували вітання, які вже розмістили у соцмережах.  

Рівне 

Її носимо біля серця, бо в ній закладено так багато. Наша історія та сьогодення, боротьба за свободу та незалежність... Наш генетичний код та символ українського народу.

Дякуємо, що завдяки нашим мужнім захисникам, які ціною власного життя боронять нашу землю, ми маємо можливість сьогодні одягнути вишиванки та показати всьому світу, що ми - єдині, ми - українці!

Зі святом! З днем, який наближає нас до омріяної перемоги!




Корецька громада

Українська вишивка — це наш оберіг, самобутній та неповторний! І саме зараз, в час випробування для нашої країни, День вишиванки має особливий зміст.





Березнівська громада

Сьогодні вишиванка – це не просто вишита сорочка, це – символ незламності, символ сили та волі, який єднає українців по всьому світу.

Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за Україну, а цей особливий день принесе мир, щастя і спокій в кожну родину!

Пам’ятаймо й шануймо українські традиції, пишаймося своїм минулим і тим, що ми – українці!

Привільненська громада

Щиро вітаємо всіх із Всесвітнім днем вишиванки! 

Вишиванка - це національна святиня, свого роду генетичний код народу, що закладений в українцях з самого народження та відображає нашу національну приналежність, неповторну ідентичність та самобутність. Одягаючи вишиванку, кожен з нас з гордістю почуває себе українцем з багатовіковою культурою та традиціями. Адже у День вишиванки ми демонструємо не тільки свою єдність, незламність та глибоку любов до Батьківщини, а й прагнемо захистити духовно-культурне надбання наших предків. 

Нехай сила духу українського народу, закладена в орнаментах вишиванки, допомагає нашим воїнам на передовій та веде їх до Перемоги.

Клесівська громада

З Днем вишиванки! 

Миру всім і перемоги! 

Слава Україні! Героям Слава!




Великоомелянська громада

Вишиванка — це зізнання в любові Україні

Вишиванка — оберіг родини

Вишиванка — мудрість і сила тисячолітньої традиції 

Вишиванка — гордість українців 

Нехай це самобутнє і самодостатнє свято об'єднає українців по всьому світу, додасть нам сил на шляху до Перемоги і процвітання України! 

Дубенська громада




Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації