середа, 31 травня 2023 р.

У Рівному тривають навчання «Написання грантових заявок» у межах навчального інтенсиву «Розбудова & Спроможність» для некомерційних організацій

У Рівному тривають навчання з проектного менеджменту для представників громадських, волонтерських та благодійних організацій з Рівненської, Київської, Волинської, Житомирської, Хмельницької областей, а також з міст Миколаїв та Запоріжжя. 

Нині триває триденний тренінг «Написання грантових заявок» у програмі навчального інтенсиву «Розбудова & Спроможність» від ГО Агенція сталого розвитку міста для другої навчальної групи у кількості 25 осіб.  

Учасники навчаються та практично працюють над проєктами, що допомагатимуть вимушено переміщеним особам та своїм громадам.  

Під час навчання тренерки підготували та розкрили наступні теми: 

- Проєкти: що це? Базові поняття. Гранти. Рівні управління проєктами. Базові знання про проєкти

- Мета проєкту. Стратегічні цілі

- Логіко-структурна матриця. Активності та Індикатори 

- Бенефіціари проєкту. Пряма та опосередкована цільова аудиторія, геолокація проєкту 

- План реалізації проєкту. Команда проєкту 

- Оцінка та моніторинг виконання проєкту. Робота з ризиками. 

- Програмна звітність проєкту

- Комунікаційна кампанія проєкту 

- Бюджет проєкту. Прийнятні / неприйнятні статті витрат. Прямі / непрямі витрати.

Водночас навчили учасників - структурувати свої ідеї та перевести їх у чіткий план проєктів допомоги вимушено переміщеним особам, дізналися ключові лайфхаки, як самостійно писати якісні грантові заявки, аби надалі мати змогу отримати додаткове фінансування та реалізувати їх.  Усі  отримані знання учасники закріпили виконанням практичних вправ. 

Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» для громадського сектору, який відбувається у межах реалізації проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF).

Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «100% життя» - Мережа ЛЖВ та суб-партнер ГО Агенція сталого розвитку міста у партнерстві з Рівненська обласна державна адміністрація, Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер), за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації