понеділок, 8 травня 2023 р.

Привільненську громаду відвідали представники почесної місії Державного секретаріату Швейцарії

Про розвиток державно-приватного партнерства, переробку та збут екологічної продукції з доданою вартістю та професійно-технічну екологічну освіти в навчальних закладах у Привільненській громаді спілкувалися представники влади, бізнесу, активу громади, освітяни та представники почесної місії Державного секретаріату та Посольства Швейцарії. 

ВІДЕО ІА "ТЕЗА"
В рамках реалізації екологічного проєкту за підтримки швейцарської програми «Органічна торгівля заради розвитку у Східній Європі (ОТ4D)» до Привільненської громади завітали представники Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань, заступник директора зі співробітництва Посольства Швейцарії в Україні, керівники та координатори швейцарсько-українських програм, що діють на території України. 
До розмови доєдналися директор департаменту освіти і науки Рівненської ОВА Петро Коржевський та начальник департаменту агропромислового комплексу Рівненської ОВА Надія Переходько.

В ході зустрічі громада презентувала основні досягнення та окреслили стратегічні цілі сталого екологічного розвитку громади.
Громада вдячна гостям за можливість спілкування та партнерства в реалізації чудових ініціатив. Щиро віримо на його продовження!

За матеріалами Привільненської громади, відео ІА "ТЕЗА"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації