пʼятниця, 26 травня 2023 р.

Правові та практичні аспекти реалізації земельного законодавства – вивчали під час семінару у Рівному

Відбувся навчальний семінар для землевпорядників «Правові та практичні аспекти реалізації земельного законодавства», який організувало Рівненське РВ АМУ.

Учасників семінару привітала виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук та директорка Рівненського регіонального центру підвищення кваліфікації Тетяна Янчик. 




Тетяна Грещук наголосила – «Асоціація міст України продовжує нарощувати свої можливості, нині вона нараховує 1009 членів органів місцевого самоврядування. Аналітики та експерти продовжують свою основну роботу – по захисту інтересів органів місцевого самоврядування. Тож сьогодні ми підготували семінар по вивченню земельного законодавства.»



Консультант з правових питань Василь Курилас розповів про проведення аукціонів з продажу та передачі в користування земельних ділянок комунальної власності через електронну торгову систему в умовах воєнного стану.

Людмила Кушнер, консультантка з бюджетних питань нагадала про окремі рекомендації щодо встановлення місцевих податків і зборів ОМС. 

Експерт з просторового планування та управління земельними ресурсами Олександр Придатко підготував лекцію на тему «Регулювання земельних відносин в умовах воєнного стану». Про новації законодавства у сфері земельних ресурсів:

- Договори оренди

- Викуп землі

- Виділення земельних часток, та інші актуальні питання.

Наприкінці  семінару підсумували спільну роботу та рекомендації фахівців, учасники отримали відповіді від експертів на проблемні питання. 

Завершилось навчання врученням сертифікатів про підвищення кваліфікації.




Повідомляє Рівненське РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації