пʼятниця, 5 травня 2023 р.

Гощанський відділ ДРАЦС отримав високу оцінку від Міністерства юстиції та покращив якість надання послуг

З січня минулого року Гощанський відділ ДРАЦС очолює Ірина Парфьонова. За цей період у відділі відбулося чимало позитивних змін у плані підвищенні якості надання послуг, створення комфортних умов для відвідувачів. 

Серед них і оновлення залу для проведення урочистих церемоній. 

У рамках робочого візиту Гощанський відділ ДРАЦС відвідали начальниця Управління у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та проставлення апостиля Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції Ірина Дубиківська, Регіональна координаторка Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Оксана Сальчук і начальниця відділу державної реєстрації актів цивільного стану в Рівненській області Катерина Новікова. 

Приємно було почути хорошу оцінку роботи фахівців нашого ДРАЦСу від представниць керівних органів Міністерства юстиції. 

Під час зустрічі також обговорили питання співпраці та якісної взаємодії з метою подальшого вдосконалення роботи відділу ДРАЦС, рівня надання послуг. 

Загалом ідея розміщення Центру надання адміністративних послуг і відділу ДРАЦС в одному приміщенні себе виправдала. Зручність, оперативність, комфорт, якість послуг. Це відмічають як працівники, так і відвідувачі. Відзначили це і представниці Міністерства юстиції.

Робота в площині створення комфортної для життя і задоволення потреб громади триває.

За матеріалами Гощанської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Громади продовжують м'яку інтеграцію ВПО через занурення в історичне минуле Рівненської області

Співпраця Ради з питань ВПО при Рівненській ОВА, Ради з питань ВПО при Березнівській міській раді та БО «БФ «Рокада» сприяла проведенню екск...

Популярні публікації