вівторок, 23 травня 2023 р.

На Рівненщині триває набір на навчальний інтенсив для представників громадського сектору, що працюють з переселенцями

Громадська організація «Агенція сталого розвитку міста» запрошує на навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» активних представників громадського сектору, неприбуткових організацій, волонтерських, благодійних, ініціативних груп, з досвідом та новостворені, тимчасово проживають на Рівненщині. Це серія заходів та навчальних тренінгів із метою підвищення організаційної та інституційної спроможності місцевих організацій та спільнот громадянського суспільства, які працюють, або планують працювати, в напрямку надання допомоги ВПО, гуманітарній сфері, в напрямку подолання кризи, спричиненої війною. 


Навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність» відбувається у межах реалізації проєкту «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами», за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF). 

Повний цикл навчального інтенсиву «Розбудова & Спроможність» охоплює чотири тематичних блоки, а за результатами навчання, найбільш активні та дієві учасники отримають менторську, консультаційну та адвокаційну підтримку експертів від ГО «Агенція сталого розвитку міста».


 • Тренінг «Написання грантових заявок»

(26-28 травня, 30 травня - 01 червня, 08-10 червня, 12-14 червня);

• Тренінг «Управління проєктами» (19-20 червня; 22-23 червня);

• Тренінг «Партнерство в проєктах. Консорціум» (21 червня; 24 червня);

• Тренінг «Організаційний розвиток. Комунікації в проєктах» (27 червня; 29 червня).

 Участь у навчальному інтенсиві «Розбудова & Спроможність» - безкоштовна, та відбувається офлайн у місті Рівне. Організатори  забезпечують учасників харчуванням, покриють витрати вартості проїзду (за наявності квитків), та в разі необхідності - забезпечать проживанням в готелі. Також, за наявності вільних місць в групах, долучитись до навчання можуть і представники  громад сусідніх областей Волинської, Тернопільської та Житомирської областей (та інші).

Реєстрація до 31 травня 2023 року за посиланням: https://cutt.ly/u6Sf0KZ

 Довідково

Проєкт «Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами» реалізує БО «Мережа 100 відсотків життя» та суб-партнер громадська організація “Агенція сталого розвитку міста” у партнерстві з Рівненською обласною державною адміністрацією та Кластером з питань управління та координації місцями компактного проживання внутрішньо переміщених осіб (СССМ Кластер),  за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF. 

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне», ГО «Агенції сталого розвитку міста», ГО «ЦЕНТРУ ІНТЕГРАЦІЇ», РОО ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА» та ГУ Національної соціальної сервісної служби в Рівненській області.

Для отримання детальної інформації щодо проєкту просимо звертатися до комунікаційниць проєкту:

Власюк Вікторія, ГО«Агенція сталого розвитку міста», vv.viktoriia.vlasiuk@gmail.com


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації