неділя, 28 травня 2023 р.

Міжнародна співпраця між Радивилівською громадою та громадою ґміни Нове посилюється

Продовжується співробітництво між Радивилівською територіальною громадою та громадою Ґміни Нове Республіки Польща у форматі підписаного у 2019 році договору про співпрацю. 

За ці роки вдалось зреалізувати чималий перелік вагомих проєктів:

у напрямку цивільного захисту населення,

дитячого оздоровлення,

надання медичних послуг. 

У час повномасштабної війни від польської сторони триває також міцна волонтерська підтримка українців, постраждалих від війни.


Щиросердечно дякуємо за цей продуктивний партнерський шлях нашим добрим сусідам та друзям та від громади Гміни Нове, вдячні за співпрацю та підтримку!

Цими днями делегація від громади, яку очолив Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН, здійснила черговий візит у Гміну Нове.

Цього разу комунікація містила акценти українсько-польської взаємодії в питаннях вдосконалення освітньої системи. Відбулось обговорення майбутніх спільних проєктів у культурно-мистецькому, спортивному напрямках, реалізації корисних та цікавих ініціатив для дітей, молоді у контексті обміну досвідом та співпраці освітніх закладів.

Представники Радивилівської громади відвідали об’єкти дошкілля Гміни Нове, будмайданчика, де невдовзі постане новий, сучасний заклад для дітей ясельного віку. 

Також ознайомились із основними тенденціями польської шкільної освіти, тенденціями потужної державної фінансової підтримки тамтешніх закладів комунальної власності.

У форматі цього робочого візиту, за підсумками попередніх перемовин, Радивилівським міським головою Миколою КАРАПЕТЯНОМ та бургомістром Гміни Нове Чеславом Волінським було підписано договір про передачу Радивилівській громаді сучасного 49-місного автобуса.

Транспортний засіб в подальшому буде використовуватися для потреб закладів освіти, культури, молоді та спорту.

Дякуємо нашим друзям і партнерам Гміни Нове Республіки Польща за надійність, постійну підтримку та ефективну співпрацю.

Радивилівська громада налаштована продовжувати та зміцнювати українсько-польське співробітництво між громадами. 

За матеріалами Радивилівської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації