понеділок, 29 травня 2023 р.

Студенти "Острозької академії" розробляють цифрові рішення для громад

31 травня 2023 року відбудеться презентація цифрових продуктів розроблених студентами Національного університету “Острозька академія”. Впродовж семи тижнів молодь працювала над розробкою мобільного застосунку для відстеження автобусів міжміського сполучення, туристичним сайтом та автоматизацією процедури поселення у гуртожиток.

Пітчинг проєктів відбудеться у Центрі підтримки підприємців Дія.Бізнес у Рівному за адресою БЦ “Space4”, масив Комфортний, 1, с.Бармаки. 

Захід проходитиме за участі генеральної директорки РЕНОМЕ Надії Гладкевич, заступниці голови Рівненської ОВА Іванни Смачило, виконавчої директорки ІТ-кластер Рівне Ольги Степанченко.

Акредитація журналістів обов’язкова за ел. адресою bilyk@renome.ua (триває до 13:00 год, 31 травня).

Початок події о 13:00 год.

ДОВІДКОВО

Це вже не перша ініціатива РЕНОМЕ СМАРТ. Цьогорічній програмі передувала RenomeLab, що тривала два роки поспіль. Завдяки їй студенти рівненських вишів створили цифровий продукт «єПарковка» та рішення для онлайн-реєстрації на вакцинацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації