пʼятниця, 26 травня 2023 р.

Партнери з Німеччини продовжують підтримувати місто Рівне

Рівненська громада приймала гостей - німецьких друзів та волонтерів: Уве Леманн та Тімо Хаймліх, які  постійно підтримують нашу громаду у такий складний час! 

«Відпочинок дітей загиблих Героїв за кордоном, підтримку у реалізації важливих соціальних проектів та інфраструктурних об’єктів - обговорили на зустрічі з німецькими друзями, котрі знову повертаються до Рівного з допомогою та хорошими напрацюваннями», - розповів міський голова Рівного Олександр Третяк і додав, що більше п’ятдесят дітей з Рівного, батьки яких загинули, боронячи країну від російського агресора, влітку поїдуть на відпочинок до Берліну. 

«Крім цього обмінялися думками стосовно перспектив пошуку фінансових ресурсів для очищення озера Басів Кут і можливу співпрацю із нашими європейськими друзями у цьому напрямку та можливість залучення фінансової допомоги від міжнародних донорських організацій. Продовжуємо активно працювати з Партнерським об’єднанням Рівне - Берлін Панков над налагодженнням партнерства між містами», - резюмував міський голова.


Підготовлено за матеріалами Рівненської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації